Gastenboek

 1. manoah schreef:

  mooie website hoor!

 2. Gerrit Bullée schreef:

  Gefeliciteerd met deze website. Knap stuk werk en het hoort nu eenmaal bij de toekomst.
  De vereniging werd weliswaar in 1968 opgericht, maar van de toenmalige leden waren er al aantal jarenlang met hun hobby bezig. Met name Henk Boland Sr. was ook op landelijk niveau met deze hobby bezig en was destijds de grote organisator van onze club, maar ook van de Bossche Bondstentoonstellingen en regelde het transport met de zgn “Boevenwagen” (Citroën bestelauto). Henk Huls Sr. hield de penningen bij en zorgde ervoor, dat er niet meer werd uitgegeven als dat er binnenkwam. Geregeld sloten zeer erkende fokkers zich bij onze vereniging aan en hierdoor konden wij uitgroeien tot een prachtige club.
  Zelfs waren wij grensoverschrijdend bezig en hadden zo eens 100 Duitse Konijnen op onze show in de nieuwe sporthal. Dit kon destijds alleen maar, doordat wij een afdekvloer hadden gekocht bij Linoleum. Groot nadeel was het totaalgewicht van 4500 kilogram.
  Ik zie met belangstelling uit naar de aankomende show en wens een ieder veel succes met zijn inzending, maar ik vind nog steeds erg belangrijk het plezier wat deze hobby voor de fokker betekend.
  Hartelijke groeten Gerrit Bullée

 3. Hans Seesink schreef:

  De website ziet er mooi uit.
  Alvast bedankt Floris-Jan.

  Gr. Hans
Schrijf een bericht.