Activiteiten

Clubshow 2021

Dit jaar zal de clubshow worden gehouden op 19,20 en 21 november in een schuur van Boerderij ‘t Westendorp gelegen aan de Westendorpweg 2, 7122 JT te Aalten (IJzerlo). Hierbij hopen wij u allen te verwelkomen op onze clubshow met onder andere kippen, konijnen, cavia’s, lachduiven en siervogels. Toegang is gratis.


Serious Request Dinxperlo
Dialezing: Uilen

De Dinxperlose Konijnen- en Pluimveefokkers Vereniging organiseert op donderdag 26 februari a.s. in sportcentrum “Het Blauwe Meer” een dialezing voor haar leden en andere belangstellenden.


Dierendag op de St. Liborius school

Vrijdag 3 oktober zijn we met een aantal dieren naar de St. Liborius school in Dinxperlo geweest. De kinderen mochten met de kippen en konijnen knuffelen. Het was een geslaagde morgen.  


WK Kippenvoetbal 2014

20, 21 en 22 juni was het weer zo ver: de Farm & Country Fair in IJzerlo. Dit jaar werd ook het wereld kampioenschap voetbal gehouden in Brazilië, een goede reden om het kippenvoetbal weer op te pakken dus. De weken voor de Fair zijn we druk bezig geweest met het opbouwen van het stadion, het trainen van de spelers, scheidsrechters en grensrechters.